• Location: Norway, Sandvika
  • Salary: 600000kr - 800000kr per annum
  • Technology: AWS Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 18th Sep, 2020
  • Reference: JFI1809201545_1600438910
Lei av å pendle inn til Oslo for å komme deg på jobb? Vår klient har flere spennende prosjekter mellom Lysaker og Drammen så hvis du bor i nærområde fortsett å les =)

Vår klient har flere spennende prosjekter med oppstart utover høsten og på nyåret innen både private og offentlig sektor, hvor du vil ha mulighet til å være med å bestemme hvilke prosjekt som passer best for deg. Foretrekker du back end? Eller kanskje du ønsker å jobbe i et prosjekt hvor du vil ha mulighet til å forbedre dine ferdigheter innen Front End, Cloud, eller kanskje kubernetes?

Vår kunde vet at motiverte utviklere jobber mer effektivt og setter derfor både kompetanseutvikling og en god work life balance høyt på agendaen.

Foruten en bred prosjekt portefølje vil du også få:

* Ekstremt god kultur. Hyggelige folk som setter «folk først» og forstår at folk er forskjellige og derfor har forskjellige behov.
* Kun lokale prosjekter. Bor du i Drammen og er lei av å pendle inn til Oslo? Her trenger du kun jobbe på prosjekter i nærområdet, kanskje har de et prosjekt 5 minutter fra der du bor?
* Streber etter å alltid jobbe med den nyeste teknologien
* Stort budsjettet for kompetanseutvikling; kurs, seminarer, sertifiseringer. Konferanser som JavaZone og NDC, men du vil også ha mulighet til å delta på større konferanser i USA.
* To årlige turer, innland eller utland (i nærmeste fremtid vil dette komme an på restriksjoner). Tidligere vært på Svalbard, Hviterussland, Slovenia, London, Romania++)
* Hytter og leiligheter i Gol, Trysil og Østeriket
* Årlige Hackathon
* Tech lab hvor man kan få leke seg litt med bl.a. 3D printer
* Mye annet gøy både sosialt og faglig for de som ønsker

Vi ser etter deg med:

* 3+ års erfaring som Java utvikler, back end eller full stack
* Gjerne ha jobbet med AWS
* Du brenner for faget og holder deg oppdatert på tech og nye trender
* Gode kommunikasjonsevner og kan snakke like lett til utviklere som ikke tekniske personer
* Høyere utdannelse innen IT
* Snakker og skriver flytende norsk og engelsk

Vi ser veldig frem til å høre fra deg, så ta kontakt med Therese Dahl i dag på +47 23 96 6200 eller t.dahl@jeffersonfrank.com for mer informasjon og en uforpliktende samtale