• Location: Norway, Oslo
  • Salary: Negotiable
  • Technology: AWS Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 19th May, 2020
  • Reference: 111019AKNJFI_1589885343
Senior / Lead Front End / React-utvikler - OsloVi ser etter en ledende eller senior frontend-utvikler, som brenner for React, for en stilling i Oslo hvor du har sjansen til å bygge ditt eget team!Om rollen:

Hvis du er ute etter en utfordring kan dette være rollen for deg. I denne ledende fornt end utvikler rollen vil du være den mest senior React utvikleren i selskapet - med dette kommer ansvar - ettersom du vil få muligheten til å bygge ditt eget team og være en del av rekrutteringsprosessen. Teamet består for øyeblikket av en front end utvikler og en UX-designer som begge jobber tett med administrerende direktør og produkteier for å jobbe med sine gamle systemer samt utvikle / designe helt nye servere og applikasjoner

Du vil jobbe med et eiendomsprodukt som endrer måten vi ser på hus, kjøper hus og mer. Å gjøre det som er en ekstremt stressende prosess, er mye enklere.Vi ser etter:

Med mange forretningsmuligheter og pipeline leter de etter en utvikler som har en gründerpersonlighet sammen med innovative ideer som kan presse prosjekter fremover og bringe kreativitet inn i teamet. Vellykkede kandidater vil også delta i hele rekrutteringsprosessen og kunne velge nye medlemmer av teamet deres.Om selskapet:

Dette selskapet har suksessfullt avgrenset seg fra deres større morselskap som fremdeles støtter dem - utviklerne deres er også ute etter et mer sosialt miljø og i tilfelle råd er ønsket. De har den flotte og unike blandingen av en oppstartfølelse med utallige muligheter, i tillegg til at de har støtte og ikke-risiko aspektet i et veletablert selskap.

Deres nåværende teknologi er basert på angular.js, men ved hjelp av konsulenter bytter de over til react.js. Deres andre teknologier inkluderer JavaScript, HTML, frontend og back end CSS med .NET, C # og Amazon Web Services (AWS) for sitt arbeid i skyen. Når det gjelder teknologien i front-end, vil du imidlertid ha ansvaret for å velge hva som vil fungere best for deg, teamet ditt og prosjektene.

Du vil jobbe delvis med disse tidligere programmene, men fokuset ditt vil være å bygge helt nye progressive webapplikasjoner og fortsette å legge til helt nye funksjoner til disse også. Du vil ha mye frihet, men med det ansvaret hvis du har noen som forteller deg hva du skal gjøre - vil du være proaktiv i arbeidet ditt og kunne få ting gjort basert på eget initiativ.De ønskede ferdighetene for denne rollen inkluderer:

Senior front end erfaring (4+ år)

React.js

JavaScript, HTML, CSSFordel å ha:

Angular.js

UX Design

.NET / C #

LederopplevelseHvorfor søke?

Høyt ansvar overfor prosjekter og teknologi.

Bygg ditt eget team.

Voksende, vellykket selskap.

Stor selskapskultur med flere sosiale arrangementer.

Utrolig pakke med lønn og fordeler.Fordelene i dette selskapet inkluderer:

Stor sosial atmosfære som inkluderer teknisk diskusjoner, øl, team lunsj og samvær, turer bort osv.

Opplæringskurs

Mulighet for å delta på konferanser basert på dine egne personlige interesser

Splitter nye kontorer i Oslo sentrum med et flott moderne preg

Utstyr + Internett hjemme

Standard forsikringer + Privat helsehjelp (valgfritt)

5 ukers helligdager

Stor pensjonsplan

Konkurransedyktig lønn

Gym medlemskap (valgfritt)Denne rollen skal du være i for lang tid. Ta kontakt i dag!For at søknaden din skal komme foran i køen, send CVet ditt til a.kollerud-nossen@jeffersonfrank.com

Similar Jobs

Senior Front End Developer - Oslo Area
Norway, Oslo

Front End Developer - Oslo
Norway, Oslo

Java AWS
Norway, Oslo

Full Stack Java Developer
Norway, Oslo

Solution Architect
Norway, Oslo