• Location: Norway, Oslo
  • Salary: 600000kr - 950000kr per annum + kurs, sertifiseringer, bonus
  • Technology: AWS Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 21st Apr, 2020
  • Reference: 20042020JFIAKN_1587484217
Nettverks Ingeniør - Konsulent selskap

Mulighet til å urforskje flere rettninger innen automasjon, nettverk og sky.

Vil du arbeide i et spennende fagmiljø innenfor nettverk?

Har du erfaring med nettverksløsninger og ønsker å jobbe med prosjekter og leveranser innen IT-infrastruktur? Da har vi jobben for deg! Hos oss vil du få muligheten til å være med og designe, implementere og drifte nettverksinfrastrukturen hos noen av de største selskapene i Norge.

Hvem er så du?

Som person er du genuint interessert i teknologi, og har stor iver etter å videreutvikle kompetansen din. Du forstår også samspillet mellom ulike infrastrukturbaserte teknologier, applikasjoner og løsningenes forretningsmessige verdi for kundene. Du er glad i å dele kunnskapen du sitter på, det være seg med kunder, kolleger og samfunnet. I tillegg har du gode kommunikasjonsegenskaper, både norsk og engelsk, og du samarbeider godt med tekniske og ikke-tekniske ressurser.

Vi ønsker at du har følgende bakgrunn:

* Høyere utdanning og/eller relevant arbeidserfaring, gjerne også relevante sertifiseringer (CCNA eller CCNP).
* Kunnskap om en eller flere av følgende teknologier: Cisco nettverk, brannmur, sikring av nettverksinfrastruktur, trådløst nettverk
* Kjennskap til Cloud nettverk (f. eks Microsoft Azure, AWS)
* Kompetanse innenfor automasjon/scripting (f. eks Python, Ansible eller lignende) er fordelaktig
* Erfaring med nettverksarkitektur er et pluss

Vi ønsker å høre fra deg som har lang erfaring og er ekspert på nettverksteknologi, slik at du kan jobbe med løsningsarkitektur, design og rådgivning. Som konsulent i denne stillingen vil du blant annet jobbe for kunder som ønsker å etablere sikre nettverksløsninger på endepunkt, skyløsninger og datarom. Vi ser etter deg som har minst tre års erfaring innen dette fagområdet og som har et sterkt ønske om å utvikle deg videre.

Gode grunner til å velge oss

Den viktigste årsaken til at du bør vurdere å søke, er muligheten til å bryne deg på og lære av et stort fagmiljø innenfor nettverk. I tillegg har vi bransjens bredeste miljø for teknologer, og vi er opptatt av godt samarbeid på tvers av avdelingene. Du vil også få muligheten til å jobbe med et bredt spekter av prosjekter med stor samfunnsmessig betydning. Vi har naturligvis gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, i tillegg til bedriftshytter, bidrag til medlemskap hos SATS og ikke minst en ekstra ferieuke.

Similar Jobs

Automation/DevOps Consultants
Norway, Oslo

Network Engineer (consultant)
Norway, Oslo

DevOps (OPS)Consultant
Norway, Oslo