• Location: Norway, Oslo
  • Salary: 550000kr - 1000000kr per annum
  • Technology: AWS Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 8th Apr, 2020
  • Reference: 08042020JFIAKN_1586358212
Front End Utvikler

(muligheter innen: Fullstack, Cloud, Kubernetes og mobil)

Ønsker du en arbeidsplass hvor kultur blant medarbeidere er satt i fokus?

En organisasjon som er godt kjent blant det Norske folk, med over 2 millioner brukere over hele landet ser etter deres nye Front End (med mulighet for fullstack) utvikler til deres team. Dette er et inhosue produkt hus som gjør viktig arbeid for data sikkerheten til deres kunder, plattformen deres blir brukt til å beskytte mot ID, data og dokumentasjons tyveri samt scams. Produktet deres er essensielt en del av hele Norges IT infrastruktur.Med attraktivt og moderne kontor sentralt lokalisert midt i Oslo, er halvparten av deres 34 ansatte utviklere. De har 3 IT team per nå, hvor hvert team er satt sammen av UX designere, utviklere, sikkerhets ekspert og salgs profesjonelle. Dette gir deg mulighet til å enten ta del i tekniske løsnings diskusjoner med resten av teamet og andre team, eller ta på deg headsettet og «crack on» med koding. Dette selskapet gir frihet med ansvar - de har forstått at alle mennesker er forskjellige og arbeider best på forskjellige vis, så de gir deg derfor valgfrihet når det kommer til arbeidsmetode.Som Front End (med mulighet for fullstack) utvikler vil du arbeide på;

* Å videre utvikle deres plattform, som har mange forskjellige muligheter for ekspansjon; de har konstant nye ideer om hva som kan bli gjort!
* Kjerne løsninger

* Interaktiv kommunikasjons plattform
* Privat og offentlig sektor kommunikasjon: B2B, GTC
* innen sikkerhet (tidligere erfaring ikke et krav)Tech stack brukt: React, Javascript, CSS3, HTML5, Java, Docker, Kubernetes, Azure, GCP, AWS, iOS, AndroidPå denne arbeidsplassen er det fokus på:

* Kompetanseutvikling og kunnskapsdeling innad: fagdager blir arrangert, hvor alt handler om tek snakk. På disse dagene blir presentasjoner holdt og du kan lære mer om de hotteste trendene innen tek: her blir arbeid lagt bort og du kan lære om ting som kan brukes utenfor jobb! Om det er noen sertifiseringer du ønsker å ta? Dette blir betalt for!
* Godt arbeidsmiljø og god kultur
* Ungt miljø

* Sikkerhet, kvalitet, automasjon, team-work og deling av ansvar
* Talentfulle kollegaer som brenner for fagetErfaring med skyplattformer er varmt velkommen. Kubernetes, Docker, Opensource og Azure blir brukt for å levere skyløsningene til selskapet. Har du ikke erfaring med Cloud? Da er dette en fantastisk mulighet for å lære dette. For øyeblikket bruker selskapet en privat skyplattform, og skal i den nære fremtid migrere til offentlig.

Hvem er nå du?

* 3+ år som Front end utvikler. Vi ser etter deg som senior Java utvikler, men er fleksible på års erfaring.
* ELLER 3+ års erfaring som Fullstack Java utvikler
* Arbeidsspråket er Norsk

* Interesse for sikkerhet
* Gode kommunikasjons ferdigheter
* En team-playerFordeler i å arbeide her:

* Fleksible arbeids tider, kjernetider er mellom 9-15
* 5 ukers ferie
* Alle ansatte får Macbook og Mobil telefon
* Internett til hjemmet opp til 500 kr per mnd.
* Avslag på Ruter, Byporten m.m.

* Kan ta sertifiseringer om du ønsker, sponset av selskapet
* Muligheter for å delta i seminarer slik som JavaZone og NDC
* Sosial komité; sommer- og julefester, fredags pils
* Nyeste teknologiene
* Sentral lokasjon i OsloØnsker du å bli den nye Java ingeniøren til dette selskapet? Eller bare lære mer om hva de gjør og rollen? Send in din CV her i dag for at din søknad skal bli prioritert og komme først i køen. Ta gjerne kontakt direkte på a.kollerud-nossen@jeffersonfrank.com

Similar Jobs

Solution Architect
Norway, Oslo

Senior Programmer
Norway, Oslo

Tech lead- Java, AWS
Norway, Oslo

Java Engineer
Norway, Oslo

Hybrid Cloud Developer-
Norway, Oslo