• Location: Norway, Oslo
  • Salary: Negotiable
  • Technology: AWS Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 3rd Apr, 2020
  • Reference: 250919AKNJFI_1585915054
Front End Utvikler - Oslo Sentrum - FinTech selskap

Front End Utvikler - Oslo Sentrum - FinTech selskapEn spennende ny rolle har åpnet hos et ledende selskap innen FinTech som leverer teknologiprodukter og løsninger til finansmarkedsbransjen. Vi ser etter en talentfull front end utvikler til deres nye team som fokuserer på å lage den neste generasjonen av tilpassede markedsdata og handelsløsninger på nettet.

Selskapet:

Hovedkvarteret til selskapet er i Oslo Sentrum, og de har internasjonale kontorer i Stockholm, København, London, Paris, Helsinki, Cape Town og Johannesburg. De har i 20 år levert utviklet software til brukere som hjelper dem å forstå det enorme fjellet som er finans data, brukt til å handle billioner av dollar verdt av finans instruksjoner hvert år.


Rollen:

Som front end utvikler vil du få bruke din tekniske kreativitet til å bygge og videreutvikle kjerneprodukter og tilpasse løsninger. Du vil lage innovative web- og mobilgrensesnitt for tusenvis av brukere, og være en del av et team av dyktige Web/ Mobil/ JavaScript-utviklere og UX- designere. O tillegg vil du også samarbeide tett med andre viktige team i selskapet som Back End og Product team.

Vi leter etter en lagspiller som er spent og motivert for å jobbe med avansert teknisk arkitektur og interessante UI og UX utfordringer. I tillegg er en som blomstrer av å levere ende- til ende-prosjekter innen ett smidig miljø attraktivt.

Nødvendig:

* 3 + års erfaring
* Ferdighet med JavaScript, HTML og CSS
* Høyere utdannelse i Computer Science, eller nok erfaring til å kompensere

Fordel å ha:

* Angular 2 (eller annet enkel side rammeverk)
* TypeScript
* C# og .NET
* JS
* Interesse innen bruker opplevelse og centric design er høyt satt pris på
* Kunnskap om finansverdenenÅ jobbe her:

Dette selskapet er et fantastisk sted å jobbe som utvikler. De tilbyr fleksibelt og morsomt arbeidsmiljø for å hjelpe deres utviklere gjøre sitt beste. Så om du foretrekker på sette deg bak i stolen med headsetet for å takle et utfordrende problem eller å ta for deg en komplisert arkitektur utfordring i en gruppe økt, så kan du gjøre det her.

De vil ha deres kollegaer beste arbeid og beste ideer slik at de kan lage et miljø for innovasjon, både gjennom arbeids dagen og deres periodiske hackathons.

Andre fordeler:

* Telefon, Laptop
* Fleksibilitet til å jobbe hjemme fra når nødvendig
* Sommer og jule fester
* Hyggelig kultur (øl og BBQ i helgene)Søknader mottas nå, og intervjuer begynner fortløpende.

For at din CV skal bli prioritert, søk her eller kontakt Andrea K. Nossen på a.kollerud-nossen@jeffersonfrank.com snarest.