• Location: Norway, Kristiansand
  • Salary: 600000kr - 1100000kr per annum + Laptop, mobile, insurance, healthcare
  • Technology: AWS Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 10th Mar, 2020
  • Reference: 100320AKNJFI_1583859659
Cloud Ops Engineer

Utvikler - DevOps - Sky

Har du bakgrunn fra utvikling, sikkerhet eller drift, og har fått øynene opp for mulighetene i sky?Et inHouse selskap i FinTech / forsikrings industrien arbeider på å bygge fremtidens løsninger for deres kunder i det moderne samfunnet vi lever i, som konstant krever innovative nye ideer. De vil dytte frem positiv endring i samfunnet, og har allerede relasjon til 3 millioner mennesker.

Selskapet har et bredt og mangfoldig fagmiljø innen utvikling, datafangst, maskinlæring og brukerreiser. Et eksempel på deres prestasjon er at de var de første til å utforske smart bilforsikring, ved å utnytte 'state of the art' teknologi. Deres mål er å fortsette å nå nye høyder ved bruk av digital innovasjon og fornyelse, og gjøre hverdagen enklere for både bedrifter og mennesker.Om selskapet

De har over 900 ansatte som daglig er dedikert til å bygge produkter og tjenester som har en påvirkning på menneskers liv. Deres IT avdeling har over 200 profesjonelle innen utvikling, design, arkitektur m.m. som gir mulighet til deres medarbeidere å jobbe på kryss av teams og lære nye ting. Oppgaven til alle medarbeidere er å assistere mennesker i å ta vare på helse, verdier og omgivelser med deres produkter.

I deres nyoppussede og attraktive lokaler midt i Oslo Sentrum tilbyr de fleksible arbeidstider (inkludert kortere dager i sommer halvåret), gratis trening og aktiviteter for de som ønsker på røre på seg på jobb.

Hvem er nå du?

De er i ferd med å bygge ny kompetanse og utnytte mulighetene som Cloud teknologi gir innen agilitet, innovasjon og dataprosessering. De er derfor nå ute etter individer som vil være en del av deres Cloud Core Team fra begynnelsen av.

Cloud Ops Engineer

Arbeidsoppgaver:

* Bygge og monitorere felles sky-infrastruktur og felleskomponenter
* Hjelpe nye innovasjons team i deres sky-reise
* Bistå til at vi blir litt bedre, hver dag
* Være en del av det interne kompetansemiljøet

Vi ser etter deg som har en stor interesse for teknologi og smart kode, og brenner for nytenkende muligheter. Vi er derfor fleksible når det kommer til års erfaring og teknologisk bakgrunn! For å bli en del av teamet trenger du å være selvdrevet og løsningsorientert.

Arbeidsmiljø

Selskapet har et imponerende sterk fagmiljø med talentfulle medarbeidere, itillegg til at de tilbyr å bli en del av et godt arbeidsmiljø der det er høyt under taket og lav turnover. Arbeidshverdagen byr på utfordrende og varierte oppgaver og vi er opptatt av å holde oss faglig oppdaterte.

Fordeler

Fantastisk pensjon ordning, 7% av lønn opp til 7,1G og 15% av lønn opp til 12G. De bruker en hybrid pensjonsordning.

Mulighet for å utvikle kompetanse i nye områder; om du i fremtiden ønsker å bevege karrieren din i andre retninger vil de hjelpe deg med opp skolering, kursing og sertifiseringer for at du skal nå dine mål.

I tillegg ti:

* Arbeids laptop
* Fantastiske forsikrings ordninger for deg og dine nærmeste
* Fleksible arbeidstider
* Ungt miljø med gjennomsnitt 50/50 deling mellom menn/kvinner
* Inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø, med sterke fagpersoner
* Gangavstand fra Oslo S
* Unike karriere progresjons muligheter innad i selskapet - de jobber hard for å alltid løfte sine medarbeidereØnsker du å bli den nye Tech Lead til dette selskapet? Eller bare lære mer om hva de gjør og rollen? Send in din CV her i dag for at din søknad skal bli prioritert og komme først i køen. Ta gjerne kontakt direkte på a.kollerud-nossen@jeffersonfrank.com