• Location: Norway, Oslo
  • Salary: 500000kr - 1000000kr per annum + sertifiseringer, firma hytter, mobil
  • Technology: AWS Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 27th Jan, 2020
  • Reference: 27012020JFIAKN_1580124274
Nettverks Ingeniør - Konsulent selskap

Vil du arbeide i et spennende fagmiljø innenfor nettverk?

Har du erfaring med nettverksløsninger og ønsker å jobbe med prosjekter og leveranser innen IT-infrastruktur? Da har vi jobben for deg! Hos oss vil du få muligheten til å være med og designe, implementere og drifte nettverksinfrastrukturen hos noen av de største selskapene i Norge.

Hvem er så du?

Som person er du genuint interessert i teknologi, og har stor iver etter å videreutvikle kompetansen din. Du forstår også samspillet mellom ulike infrastrukturbaserte teknologier, applikasjoner og løsningenes forretningsmessige verdi for kundene. Du er glad i å dele kunnskapen du sitter på, det være seg med kunder, kolleger og samfunnet. I tillegg har du gode kommunikasjonsegenskaper, både norsk og engelsk, og du samarbeider godt med tekniske og ikke-tekniske ressurser.

Vi ønsker at du har følgende bakgrunn:

* Høyere utdanning og/eller relevant arbeidserfaring, gjerne også relevante sertifiseringer (CCNA eller CCNP).
* Kunnskap om en eller flere av følgende teknologier: Cisco nettverk, brannmur, sikring av nettverksinfrastruktur, trådløst nettverk
* Kjennskap til Cloud nettverk (f. eks Microsoft Azure, AWS)
* Kompetanse innenfor automasjon/scripting (f. eks Python, Ansible eller lignende) er fordelaktig
* Erfaring med nettverksarkitektur er et pluss

Vi ønsker å høre fra deg som har lang erfaring og er ekspert på nettverksteknologi, slik at du kan jobbe med løsningsarkitektur, design og rådgivning. Som konsulent i denne stillingen vil du blant annet jobbe for kunder som ønsker å etablere sikre nettverksløsninger på endepunkt, skyløsninger og datarom. Vi ser etter deg som har minst tre års erfaring innen dette fagområdet og som har et sterkt ønske om å utvikle deg videre.

Gode grunner til å velge oss

Den viktigste årsaken til at du bør vurdere å søke, er muligheten til å bryne deg på og lære av et stort fagmiljø innenfor nettverk. I tillegg har vi bransjens bredeste miljø for teknologer, og vi er opptatt av godt samarbeid på tvers av avdelingene. Du vil også få muligheten til å jobbe med et bredt spekter av prosjekter med stor samfunnsmessig betydning. Vi har naturligvis gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, i tillegg til bedriftshytter, bidrag til medlemskap hos SATS og ikke minst en ekstra ferieuke (6 uker totalt). Dessuten har vi 30 ulike aktivitetsgrupper innen alt fra fotball, friluftsliv, gaming, og karaoke med mer.

Similar Jobs

Technical Architect
Norway, Oslo

Solutions Architect - Oslo
Norway, Oslo

Tech Lead - Oslo - Inhouse
Norway, Oslo

Lead Developer (Tech lead) - Oslo
Norway, Oslo

DevOps Engineer - Oslo
Norway, Oslo