• Location: Norway, Oslo
  • Salary: Negotiable
  • Technology: AWS Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 25th Jan, 2020
  • Reference: 130919AKNJFI_1579939209
UX Designer - Oslo - Unik mulighet

UX Designer - Oslo - Unik mulighet

Unik mulighet til å jobbe for et spennende firma som endrer forsvarets kommunikasjon metoder ved å lage tryggere verktøy. Kunder inkluderer forsvarskommandoer og byråer i mer enn 10 land og NATO. Vår klient ser etter en erfaren UX designer som er lidenskapelig for design og ute etter å jobbe på givende og spennende prosjekter.

I denne rollen vil du jobbe tett med utviklerne på prosjekter og lage unike produkter som ikke er mulig andre steder. Som erfarent designer vil du få samarbeide med produkteieren for å påvirke produktstrategi og veikart, samt å definere design prosesser. Det innebærer å lage brukerfokusert design gjennom markedsanalyse, forretningskrav, tilbakemeldinger fra brukere og testing av brukervennlighet. Andre ansvar inkluderer:

* Ansvarlig for konsept, prototyping, interaksjon- og visuell design i kontinuerlig dialog med produkteier, utviklings team samt med eksterne kunder.
* Gjennomføre brukbarhetstester og samle tilbake meldinger fra brukereNødvendig

* Minst 5 års erfaring innen UX design
* Høyere utdanning eller tilsvarende
* Kunne snakke både Norsk og Engelsk på et høyt nivå

Vi leter etter noen som har kunnskap og erfaring i «Best Practices» innen design på multiplattform-systemer (mobil, PC, nettbrett). Det er også viktig å ha egenskaper til å oversette interne og eksterne kunde krav til produkter med en god bruker erfaring. Du må kunne presentere designs, ideer og løsninger på en god og engasjerende måte til både interne og eksterne kunder.

Kvaliteter vi ser etter:

* Gode kommunikasjons egenskaper, gir klare beskjeder, jobber strukturert og har ett ønske om å være del av ett team
* Kan ta ansvar og eierskap over prosjekter så de blir levert med høy kvalitet
* Samarbeidsvillig, men også kunne jobbe uavhengig av andre

Fordeler

Firmaet fokuserer sterkt på arbeids miljø og arrangerer sosiale sammenkomster på fredager, møter for alle konsulenter hver måned og middag i Oslo annenhver måned. Andre fordeler inkluderer:

* 5 ukers ferie
* Mobiltelefon
* PC
* Forsikring
* PensjonFor at din CV skal kommer foran i køen, kontakt Andrea K. Nossen på a.kollerud-nossen@jeffersonfrank.com snarest.