• Location: Netherlands, South Holland, Rotterdam
  • Salary: €70000 - €80000 per annum + many benefits
  • Technology: AWS Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 20th Nov, 2019
  • Reference: 201119DevOps_1574258179
Senior DevOps Engineer

Continuous Delivery Coach

International DevOps Specialists - AWS & Microsoft Partner

Amsterdam & Randstad

70.000€ - 80.000€Wij zijn op zoek naar mensen met goede communicatieve vaardigheden en het vermogen en de wens om voortdurend te leren en te ontwikkelen. Je moet een passie hebben voor DevOps Cultuur, Agile software ontwikkeling, CICD en de Cloud.

Wie zijn wij

Het bedrijf is niet alleen een IT-consultant. Wij richten ons op de technische kant van Agile en Continuous Levering - de kunst om snel, veilig en duurzaam werkende software te leveren. Ons doel is om de leider van DevOps in Europa te worden door onze kennis te delen en gemeenschappen op te bouwen.

We hebben meer dan 300 experts sterk, actief in Scandinavië en West-Europa. We willen een magneet zijn voor de beste en slimste mensen in software. Daarom werken we samen met geavanceerde technologieën en als een toegewijde open-sourcebijdrager. Het is ook de reden waarom onze cultuur is zo belangrijk voor ons. Wij geloven in een open communicatie, een platte organisatie en samenwerking tussen bedrijven. Dat zijn de beloftes die we elkaar dagelijks doen.

Over de Positie

Als Senior Consultant en Continuous Delivery Coach brengt u uw expertise in op het gebied van software-ontwikkelingsteams en stellen hen in staat om te slagen. U zult de waarde van het leveren van waarde versnellen, terwijl ze nieuwe vaardigheden aanleren om de technische uitdagingen aan te gaan waarmee ze worden geconfronteerd. Je dagelijkse werk bij klanten bestaat uit coaching, onderwijs en facilitering. Dit kan zeer hands-on door proof-of-concept-oplossingen te bouwen.

Wij implementeren artefact management processen en pijpleidingen aan te leggen om de manier waarop ontwikkelingsteams werken te verbeteren. We zetten een geautomatiseerde server op provisioning en deployment automation voor zowel productie- als testomgevingen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw en beter gereedschap. Het is belangrijk dat het uiteindelijk de medewerkers van de klant zijn die eigenaar zijn van de bouwpijplijn en ermee slagen. op de lange termijn. Je rol als coach zal veranderen naargelang de situatie. Soms zal je in de frontlinie te staan bij het ontwerpen van scripts en het configureren van servers voor het implementeren van de Continue Leveringspijpleiding.

Een deel van je tijd zal worden besteed aan het onderwijzen en coachen van het team om het gebruik van de nieuwe infrastructuur. In grote ondernemingen kunt u de lijnorganisatie helpen met de volgende zaken compliance-gerelateerde vragen of helpen bij het optimaliseren van de algemene processen van de IT-organisatie. Uiteindelijk verlaat u het team om zonder u nieuwe pijpleidingen en benaderingen te blijven gebruiken, en je gaat verder met nieuwe uitdagingen.

Niet al uw tijd wordt bij de klant doorgebracht. Ook wordt er van u verwacht dat u werkt aan het verbeteren van uw eigen vaardigheden. We investeren veel tijd in training, het volgen van interne en externe cursussen en conferenties. Coaches kunnen betrokken worden bij het geven van deze cursussen en het faciliteren van interne conferenties. Daarnaast wordt van u verwacht dat u tijd besteedt aan huisdierenprojecten, het lezen van boeken, luisteren naar podcasts, onderzoek doen naar onderwerpen die u interesseren, en blogberichten schrijven, en presentaties.Je moet een aantal van de volgende zaken hebben

* Ruime ervaring als DevOps Engineer of ervaring in Dev en Ops.
* Goed begrip van de principes van software engineering
* Hands-on ervaring met het opzetten en gebruiken van CI/CD-pijpleidingen. Je hebt gewerkt met continue integratietools zoals Jenkins, Bamboo, Gitlab.
* Kennis van meerdere talen, zoals JAVA, Ruby, Python en Bash.
* Ervaring met Ansible, Chef, Marionet, Terraform, Docker, Kubernetes.
* Ervaring met public cloud, zoals Azure en AWSPersoonlijke vaardigheden

* Teamplayer en gemotiveerd om te slagen
* Vindt het prettig om met teams en individuen uit verschillende culturen en landen te werken - Intercultureel bewustzijn
* Goede communicatieve vaardigheden
* In staat om andere teamleden te coachen
* Bewustwording van de ondernemingWat bieden wij

* Een jaarlijks brutosalaris tussen 70000€ - 80000€. Dit hangt van u af - U krijgt een salaris op maat van uw vaardigheden en ervaring.
* Verschillende bijkomende voordelen zoals Pensioenplan, Vergoedingen, Opleidingen, Certificaten, enz. enz. enz.
* Mogelijkheden om in het buitenland te werken en werk en vrije tijd te combineren als u dat wenst.
* Een reeks uitdagende projecten in verschillende sectoren.
* De flexibiliteit om uw eigen project te kiezen op basis van uw voorkeuren.

Contact

U kunt contact met mij opnemen, Pavlos Diamantopoulos, voor alle aanvullende informatie. Mijn e-mail is p.diamantopoulos@jeffersonfrank.com

Ik zou blij zijn om te horen of deze vacature aan uw carrièreverwachtingen voldoet. Zo niet, geen zorgen, dan heb ik er nog veel meer met u te delen. Finally, forgive my Dutch - I'm obviously using a translator to attract your attention and get an A for my effort.

Similar Jobs

DevOps Engineer
Netherlands, South Holland, Rotterdam

AWS DevOps Engineer / Rotterdam / Native Dutch speaking
Netherlands, South Holland, Rotterdam

DevOps Engineer (Microservices / Serverless)
Netherlands, South Holland, Rotterdam

DevOps Engineer - Rotterdam
Netherlands, South Holland, Rotterdam