• Location: Netherlands, North Holland, Amsterdam
  • Salary: Negotiable
  • Technology: AWS Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 7th Nov, 2019
  • Reference: JrDE07112019_1573135338
Job Description

U werkt met technologieën zoals Redshift, SQL Server data warehouse, Python, HCL (Terraform) en Cloud computing, wij proberen altijd de juiste tool voor de juiste job te gebruiken. U gebruikt deze technieken om nieuwe database architecturen te creëren, het ETL proces te bouwen, de infrastructuur op te zetten (in de cloud) en de app te bouwen die de aangemaakte data oplossing zal gebruiken.

Geen week zal hetzelfde zijn, omdat je aan veel verschillende projecten werkt. De ene dag ben je bezig met het opzetten van een cloud infrastructuur, de andere dag ontwikkel je nieuwe functionaliteiten in SQL voor een grote klant, en een andere dag leer je over een nieuwe technologie zoals Chef, Ansible of Puppet. Geen trage projecten voor u.
U bent de gaan naar man / meisje als een collega of klant heeft een tech-gerelateerde probleem of vraag, die je graag helpen en uit te leggen, de tech enthousiasme te verspreiden.

Requirements

Onlangs afgestudeerd MSc in een IT-gerelateerde studie.

* Je bent een sociale nerd/nerdess die veel weet of graag meer wil weten over SQL, databases, python, automatisering en de cloud. Je blinkt uit in één of meer van deze onderwerpen en je wilt je technische kennis en je nieuwe teamkennis verbreden tijdens projecten en leersessies.
* Analytisch, nieuwsgierig en ambitieus. Betrokken, pragmatisch en overtuigend.
* Het doel om bij te dragen aan innovatieve Data Analytics projecten in een ambitieus en snel groeiend bedrijf.
* Vaardigheid in de Nederlandse taal.en het technische enthousiasme.

Benefits

* Een unieke werkomgeving met focus op je persoonlijke ontwikkeling, inclusief een persoonlijke ontwikkelingscoach die je helpt je technische vaardigheden (door middel van certificaten) en soft skills te ontwikkelen.
* Je kunt zelfs meedoen aan onze 3 jaar durende Academy Program waarin je een data analytics kampioen wordt.
* Een positieve teamomgeving waar we veel waarde hechten aan diversiteit, met driemaandelijkse teambuilding evenementen, wekelijkse vrijdagmiddagborrel in onze bar op het dak en sportactiviteiten.
* Een vrouwelijk leiderschapsprogramma ter ondersteuning van gelijke kansen voor mannen en vrouwen in leidinggevende posities.

Similar Jobs

DevOps Engineer
Netherlands, North Holland, Amsterdam

Linux Engineer
Netherlands, North Holland, Amsterdam

AWS Cloud Solutions Engineer
Netherlands, North Holland, Amsterdam

Junior AWS Cloud Solutions Engineer
Netherlands, North Holland, Amsterdam

Linux Consultant
Netherlands, North Holland, Amsterdam