• Location: Netherlands, North Holland, Amsterdam
  • Salary: Negotiable
  • Technology: AWS Jobs
  • Job Type: Permanent
  • Date Posted: 4th Nov, 2019
  • Reference: PY04112019_1572883517
Mijn klant is per direct op zoek naar een (Lead) Full-stack Python - ontwikkelaar. Het bedrijf heeft als doel de Python-markt te veroveren. Dat willen zij samen doen met jou! Je krijgt de mogelijkheid om hier deel van uit te maken en het bedrijf op te zetten, de technische richting te bepalen en vooral vanaf het begin aanwezig te zijn! Ben je een Python-adept? Ben je op zoek naar een omgeving waar aandacht voor je is, waar het belangrijk wordt gevonden hoe je erover denkt en wat je kunt beslissen en waar Python de taal is waarmee wij spreken? Dan willen wij je heel snel leren kennen! Zelfs als je nog niet op zoek bent.

Jouw vaardigheden

* Je hebt een onuitputtelijke interesse in, een passie voor en meer dan 3 jaar ervaring met de magische en snelst groeiende taal Python. Werk je in webontwikkeling, applicatieontwikkeling, softwareontwikkeling, data of raakt je er bij betrokken in uw cloudwerk? Dan zijn wij op zoek naar je. Je bent een Python-nerd! Je bent meer dan een codeklopper. Als u met uw code overeenkomt, is u code netjes gestructureerd, leesbaar en onderhoudbaar.
* Je bent gedreven en je wil jezelf blijven ontwikkelen.
* Je bent van nature nieuwsgierig naar dingen en mensen.
* Je kunt bedrijfsdoelstellingen ontdekken en zelfstandig oplossingen bedenken, bouwen en testen.
* Je kunt en wilt het verschil maken en u staat open voor nieuwe inzichten. Je bent verder kritisch op wat je levert. Je kiest voor kwaliteit en je deelt graag je kennis.
* Bovendien lijkt een startup je erg leuk en ben je bereid mee te werken aan het bouwen van dit bedrijf.

Ervaring* Ervaring met Python Frameworks zoals Django, Pandas, Flask, Numpy, Pyspral, SQLAlchemy, Scikit-Learn, Keras en alle andere Frameworks,.
* Ervaring met het testen van Frameworks zoals PyUnit, Pytest, Mockito en Selenium., Git en GitHub. RESTful API.
* Kennis van methoden zoals Agile, Scrum en DevOps: CI / CD-pijpleidingen / Jenkins / Containerisation (Docker / Kubernetes) / etc. Relationele en NoSQL-databases. Vonk. Cloud (Azure, AWS, enz.). (Java) script, Go, RubyWat het bedrijf biedt

* Kleinschalige organisatie zonder zakelijke rompslomp en zo plat mogelijk.
* Een organisatie en teamcaptain die om je geven en oprecht aandacht hebben voor wie je bent, waar je blij van wordt en hoe je doelstellingen samen kunt bereiken.
* Een open en inspirerende omgeving met veel ruimte voor persoonlijke input, groei, samen delen en uitdagende opdrachten met leuke klanten.
* Gelijkgestemde collega's die hun vakgebied nauwlettend volgen, er goed in zijn en er veel aan hebben. Socialising, meet-ups, trainingen, hackatons en conferenties behoren bij deze functie.
* Financiële zekerheid: een vast contract en een aantrekkelijke maandelijkse salaris.
* Jaarlijkse winstdeling.
* Omdat je ook dagelijks van A naar B wilt reizen, ontvang je ook een mobiliteitsvergoeding waarvan je de inhoud zelf kunt bepalen (openbaar vervoer, eigen vervoer, leaseauto, etc.)
* Een laptop naar keuze.
* En ja, je kunt op vakantie gaan en als je lang genoeg blijft, kun je nou eenmaal met pensioen. Wij regelen het allemaal voor jou!

Similar Jobs

DevOps Engineer w/ Back - End Experience
Netherlands, North Holland, Amsterdam

DevOps Engineer
Netherlands, North Holland, Amsterdam

Linux Engineer
Netherlands, North Holland, Amsterdam

Full - Stack Developer: Freelance
Netherlands, North Holland, Amsterdam

AWS Cloud Solutions Engineer
Netherlands, North Holland, Amsterdam